Η Διαμονή στα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια & Διαμερίσματα
ΚΑΡΝΑΓΙΟ στο ΚαστελλόριζοΤα άνετα δωμάτια και διαμερίσματα με το ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό ύφος θα κάνουν την διαμονή σας αξέχαστη, καθ΄ότι πέραν της ήσυχης τοποθεσίας, με θέα προς το λιμάνι ή το βουνό, είναι εφοδιασμένα με όλες τις απαραίτητες ανέσεις όπως:

  • λουτρό
  • κλιματιστικό
  • ψυγείο
  • βραστήρα
  • τηλεόραση
  • κουζίνα (για τα διαμερίσματα των 2 ή 4 ατόμων

Η απόσταση των μόλις 25 μέτρων από το λιμάνι του Καστελλορίζου σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε μακριά από τις καθημερινές αγχωτικές μετακινήσεις με αυτοκίνητο ή άλλο όχημα, αφού οι αποστάσεις στο Καστελλόριζο είναι αρκετά μικρές ώστε να επιτρέπουν την περιήγηση με τα πόδια.

Οι τυχόν επισκέψεις πέραν του περιπατητού μπορούν να γίνουν δια θαλάσσης, με ένα από τα βαρκάκια ή καϊκια του νησιού μας.

Βρισκόμενοι σε αυτόν τον μικρό και απομακρυσμένο τόπο , οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό των ενοικιαζόμενων δωματίων και διαμερισμάτων "Καρνάγιο" προσπαθούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να ικανοποιήσουμε στο μέτρο του εφικτού τις επιθυμίες σας, προσφέροντάς σας στιγμές μοναδικές.

 

Πληροφορίες για τη διαμονή στο ΚΑΡΝΑΓΙΟΤα ενοικιαζόμενα δωμάτια & διαμερίσματα "Καρνάγιο" στο ακριτικό Καστελλόριζο αποτελούνται από 2 συγκροτήματα. Το 1ο βρίσκεται μόλις 25 μέτρα από τη θάλασσα και αποτελείται από 2 παραδοσιακά διαμερίσματα των 2 και 4 ατόμων. Το 2ο βρίσκεται κι αυτό πολύ κοντά στη θάλασσα, αλλά σε πιο ήσυχη περιοχή, για τους λάτρεις της ησυχίας και της απόλυτης ηρεμίας και αποτελείται από 4 παραδοσιακά δίκλινα δωμάτια.

 

Copyright © 2014 karnayo.gr. All rights reserved.

Design & development by RodosWebs.com